Sverigekaramellen

Välkommen till Sverigekaramellen – Vi är ett företag som fokuserar på smak och kvalité. Våra unika konfektyrer är av högsta kvalité och smakar precis som förr. Nostalgi när den är som bäst

+ 46 (0)8 – 88 00 99 [email protected] Dalhemsvägen 35, 141 46 Huddinge

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Team Sverigekaramellen:

Carl Berglund, +46 79 073 71 81

Nathalie Carvalho, +46 72 300 79 78

Urban Persson, +46 70 328 85 08

Retrokaramellen blir Sverigekaramellen

Bäste Handlare,

NYTT NAMN – SAMMA FINA PRODUKTER!

Retrokaramellen blir Sverigekaramellen.

I början av maj så skickade vi ut ett brev till er kring att vi hade förvärvat Retrokaramellen och att vi är en helt ny ägarkonstellation som tagit över det som tidigare gick under namnet Retrokaramellen.

Efter drygt fyra månader, så har vi tagit beslutet att byta namn, både på de uppskattade produkterna och på bolaget även om utseendet och smakerna är detsamma. Den grundläggande Affärsidén lever kvar, att leverera ett kompletterande sortiment av godis, som man minns från förr och i en trevlig förpackning.

Från och med 30 augusti så är namnet på bolaget ändrat ifrån Retrokaramellen i Sverige AB till Sverigekaramellen i Skandinavien AB. Verksamheten som finns i bolaget Sverigekaramellen i Skandinavien AB kommer from 1 oktober 2018 att marknadsföras under namnet Sverigekaramellen. Alla våra uppskattade sorter med godis kommer från samma datum också gå under samlingsnamnet Sverigekaramellen.

Konceptet är fortsatt detsamma och vi ska även framöver leverera högklassigt, handplockat godis, Från svenska leverantörer. Bland våra 49 olika sorters godis, ska det alltid finnas något, som passar alla åldrar och smaker.

Vi erbjuder precis som tidigare smidiga ställ i olika storlekar beroende på hur mycket yta som finns i er butik. Från och med början av oktober går alla påsar också att spjuta (enkel eller dubbelspjut) som vägghängda påsar om det nu skulle passa bättre i er butik.

Inför julen vill vi passa på att slå ett extra slag för vårt julsortiment och mer info om det kommer Inom kort.

I och med namnbytet lanserar vi också en helt ny hemsida, som förhoppningsvis ska hjälpa Er som åter försäljare om Ni vill komma i kontakt med oss, www.sverigekaramellen.se. Eftersom en hemsida är ständigt levande och det lätt smyger sig in buggar eller fel i början, så tar vi gärna emot feedback.

Som VD och ägare hoppas jag att höra från Er och att vi får chansen, att leverera Sverigekaramellen till just Er butik, om vi inte redan finns där. Till befintliga kunder vill jag rikta ett stort tack för Ert fortsatta förtroende.

Med bästa hälsningar


Urban Persson, VD

Sverigekaramellen i Skandinavien AB
Dalhemsvägen 35
141 46 Huddinge
Tel: +46 8 88 00 99, 0703-28 85 08

E-post: [email protected]

Webb: www.sverigekaramellen.se

Org.nr: 559156–3274

Sorry, the comment form is closed at this time.