Sverigekaramellen

Välkommen till Sverigekaramellen – Vi är ett företag som fokuserar på smak och kvalité. Våra unika konfektyrer är av högsta kvalité och smakar precis som förr. Nostalgi när den är som bäst

+ 46 (0)8 – 88 00 99 [email protected] Dalhemsvägen 35, 141 46 Huddinge

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Team Sverigekaramellen:

Carl Berglund, +46 79 073 71 81

Nathalie Carvalho, +46 72 300 79 78

Urban Persson, +46 70 328 85 08

Sverigekaramellen i unikt samarbete med Hellenius hörna

David Hellenius bjuder in personer han är nyfiken på till underhållande samtal som innehåller både humor och allvar, spontana infall, utmaningar och roliga klipp. Varje program bjuder också på ett exklusivt musiknummer. Programmet är öppet för dig som privatperson att besöka som publik och du kan läsa mer om detta på deras hemsida eller klicka på denna länk PUBLIK

Givetvis så skall Davids speciella gäster få en fantastisk “Goodiebag” med sig hem efter programmet och nu i höstens program så finns Sverigekaramellens produkter med.

Vi kommer tillbaka med mer om detta längre fram. Första programmet spelas in nu i september och du kan följa Hellenius Hörna på onsdagar from den 12 september och framåt.

Vi är mycket stolta över vårt samarbete med programmet och tackar Jarowskij och deras goa programvärd Sofie för detta:-)

Sorry, the comment form is closed at this time.