Sverigekaramellen

Välkommen till Sverigekaramellen – Vi är ett företag som fokuserar på smak och kvalité. Våra unika konfektyrer är av högsta kvalité och smakar precis som förr. Nostalgi när den är som bäst

+ 46 (0)8 – 506 363 90 [email protected] Enhagsvägen 18, 187 40 Täby

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Team Sverigekaramellen:

Nathalie Carvalho, + 46 (0)8 506 363 90

Urban Persson, +46 70 328 85 08

Title Image

Kampanjer

Julen står för dörren och vad vore julen utan klassiska karameller från Sverigekaramellen!

Julkampanj 2018

Årets julkarameller

Skumtomtar, ischoklad och brända mandlar. Julpraliner, polkagrisar och knäck från Gränna. Kan man fira jul utan dessa läckerheter…?

Läs årets Julkatalog här intill.

Låt läsverktyget ladda klart. Klicka sedan på knappen [o] rakt ovanför katalogen för helskärm och bläddra i årets julkatalog. Med den nedåtriktade pilsymbolen kan du även ladda ner katalogen i pdf-format.

Tradition

Kung Kristian V av Danmark (1646–1699) fick vid ett tillfälle halsont och gavs av sin livmedikus anisolja, Kungen tyckte den rena anisoljan var stark och läkaren blandade därför oljan med sockermassa och en aning rödbetssaft

Smak

Våra leverantörer tillverkar karameller och godis traditionsenligt och smaksätter sitt hantverk precis som man gjorde förr i tiden. Vi har ett brett sortiment med smaker för alla.

Kvalité

Vår konfekt är tillverkad av de bästa råvarorna med omsorg och kärlek, av de främsta tillverkarna vi kan hitta. Vi värnar om tradition och kvalité tillsammans med minnesvärda smaker.