Sverigekaramellen

Välkommen till Sverigekaramellen – Vi är ett företag som fokuserar på smak och kvalité. Våra unika konfektyrer är av högsta kvalité och smakar precis som förr. Nostalgi när den är som bäst

+ 46 (0)8 – 506 363 90 [email protected] Enhagsvägen 18, 187 40 Täby

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Team Sverigekaramellen:

Nathalie Carvalho, + 46 (0)8 506 363 90

Urban Persson, +46 70 328 85 08

Title Image

Våra Butiker

Sverigekaramellen vill erbjuda dig och dina kunder en smakupplevelse i världsklass! Våra produkter väljer man utefter kvalité, smak och känsla - Karamellerna man köpt sedan man var liten..

För dig som återförsäljare

För dig som vill bli återförsäljare av Sverigekaramellen erbjuder vi ett antal olika alternativ och affärsmodeller.

Vi tycker om att anpassa oss efter dig som kund och är öppna för förslag för att du skall nå bästa tänkbara resultat och att dina kunder lätt skall kunna finna oss i ert sortiment.
Som återförsäljare väljer du själv affärsmodell.
Beställ påfyllning via vår hemsida, via Stockfiller eller via vår support och betala som vanligt via faktura.
Vi sköter driften av ditt ställ och du beställer löpande påfyllning.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Enklast är att ringa på +46 (0)8-410 64430 eller skicka e-post till [email protected]

Vi hjälper dig med display och ställ!

Vi har fina ställ om du inte har en egen lösning som passar i just din miljö.

Sverigekaramellens enkelställ – 49 sorters godis och totalt 343 påsar levereras tillsammans med ett ställ som vi lånar ut till er. Måttet är 60x50x180 cm och täcker endast 0,3 kvm golvyta!

 

Sverigekaramellens dubbelställ – Precis som det låter. Vi dubblar upp med två ställ som fylls på med 49 sorter och 686 påsar godis. Mått: 120x50x180 cm och täcker 0,6 kvm.

 

Sverigekaramellens lilla ställ – Har du ont om yta så erbjuder vi ett mindre ställ med 30 sorter av vårt populäraste godis, totalt rymmer stället 210 påsar. Mått: 40x40x180 cm.

 

Spjutning – för dig som föredrar att hänga påsarna så är alla påsar förstansade och går lika bra att hänga upp som att ställa i hylla.
Vi har flertalet butiker med egna lösningar samt goda ideer om hur du kan göra för att produkten ska bli så bra som möjligt för er.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vi är naturligtvis Kiwa-godkända enligt Svenskt Sigill

Allt fler konsumenter värderar kvalitet, säkerhet och spårbarhet när de väljer bland olika livsmedel i butikerna. Många förväntar sig också att vi som leverantör ska sköta vår verksamhet på ett rättvist och ansvarsfullt sätt som påverkar miljön så lite som möjligt…. Och det gör vi.

Tradition

Kung Kristian V av Danmark (1646–1699) fick vid ett tillfälle halsont och gavs av sin livmedikus anisolja, Kungen tyckte den rena anisoljan var stark och läkaren blandade därför oljan med sockermassa och en aning rödbetssaft

Smak

Våra leverantörer tillverkar karameller och godis traditionsenligt och smaksätter sitt hantverk precis som man gjorde förr i tiden. Vi har ett brett sortiment med smaker för alla.

Kvalité

Vår konfekt är tillverkad av de bästa råvarorna med omsorg och kärlek av de främsta tillverkarna vi kan hitta. Vi värnar om tradition och kvalité tillsammans med minnesvärda smaker.